Word deelgenoot van rechtstreekse inkoop bij wijnproducenten! Juichwijnen komen over het algemeen van familiebedrijven met een beperkte productie. Duurzaamheid is een pre.

Juichwijnen een succes!

Na jarenlang dromen, verwezenlijken wij ons beste idee: Juichwijnen. Dat betekent dat je vanaf nu lid kunt worden en mee kunt doen aan dit concept.
Wat Juichwijnen precies is, wat je van ons mag verwachten en wat het inhoudt om lid te worden lees je uiteraard uitgebreid op onze website.

In het kort komt het erop neer dat jij vanaf nu deelgenoot kan worden van rechtstreekse inkoop bij wijnproducenten. Hierdoor profiteer je van de meest gunstige prijzen en koop je kwaliteitswijnen die met veel zorg en passie gemaakt zijn. Juichwijnen komen over het algemeen van familiebedrijven met een beperkte productie, aan het roer staat de nieuwe generatie en duurzaamheid is een pre.

Wij presenteren namens hen een selectie van zo’n 6 fantastische wijnen per jaargetijde, en als je daar warm voor loopt kun je ze bij ons bestellen. Vervolgens nodigen wij je uit die wijn in ontvangst te komen nemen tijdens een wijnmeeting, waarbij aan alles is gedacht: bijpassende gerechtjes, muziek, verhalen, workshops en natuurlijk wijn…

Salut,

Claudia van Dongen & Jeroen Verdonk
http://www.juichwijnen.nl