Nieuws

Wijnvrouw van het Jaar

Op dinsdag 21 september heeft de vakjury van Wijnvrouw van het Jaar Claudia van Dongen uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar 2021. De verkiezing beleefde haar derde editie, de award werd feestelijk uitgereikt in het Wijntheater tijdens Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

Interview ‘I love food…

Ik kan me mijn eerste kennismaking met Claudia van Dongen nog goed herinneren. Tijdens een Vinologenweekend was zij als laatste aan de beurt met een presentatie over Australische wijnen. Geen suffe PowerPointpresentatie met rijtjes feiten, maar inspirerende foto’s van wijngaarden, wijnmakers en wijnhuizen. Met grote gebaren en sprankelende ogen vertelde zij over haar reis naar dit mooie wijnland. Ik was verkocht.

Interview Eurocave

In “Vrienden van EuroCave” kun je meer ontdekken over onze vrienden. Vandaag praten we met Claudia van Dongen, genomineerd tot Wijnvrouw van het jaar 2021 en een echte duizendpoot als het om wijn gaat. Ontdek ‘alles’ over Claudia in ons interview.

Nominatie Wijnvrouw

Op maandag 1 maart heeft Stichting Wijnvrouw van het Jaar Claudia van Dongen aangekondigd als eerste genomineerde voor de titel Wijnvrouw van het Jaar 2021.

Vinexion

Vinexion is een wereldwijd B2B platform waar wijnproducenten en wijnimporteurs via een effectief search&match systeem met elkaar in contact kunnen komen en een handelsrelatie kunnen starten.

Juichwijnen!

Word deelgenoot van rechtstreekse inkoop bij wijnproducenten! Juichwijnen komen over het algemeen van familiebedrijven met een beperkte productie. Duurzaamheid is een pre.